Familie..........

Hva er egentlig familie.....er det mor, far og søsken? Er det barna man får og eventellt den du finner å dele livet med? Eller er det de man velger selv?
Jeg har mange tanker rundt dette....og savn faktisk.
Jeg er i en situasjon hvor jeg er enslig forsørger, og har vært i mange år. Det har vært mange mennesker i mitt liv som jeg har ansett som familie...bla barnas far. Men også to andre samboere jeg har hatt gjennom tidene. Var di egentlig familie...nope, tror ikke det...de var en periode, også var di vekk.
Jeg har en knippe gode venner, noen har jeg kjent lenge, andre ikke fullt så lenge.
Jeg har foreldrene mine, og en bror, jeg har ett par nevøer og....

Mine barn er det beste som har hendt meg, og jeg kan ikke forestille meg at jeg ikke skal ha omtrent daglig kontakt med dem, selv etter de er voksne og vel etablert i egne familier. De er jo fremdeles min familie.??
Mine beste venner som jeg har kjent i en evighet er også min familie....vi bor ikke alle i samme by, men vi ringes ofte. Vi hjelper og støtter hverandre.

Når det kommer til den familien jeg kommer fra......mine foreldre, og bror... så er det egentlig bare trist. De er der for meg om jeg trenger hjelp til noe...men det er og alt. Jeg kunne ønske at vi hadde oftere kontakt...jeg savner virkelig det. Min bror har ikke tid til å ringe, for han er så opptatt med alt. Mine foreldre ringer en og annen gang, men ikke ofte nok. Jeg ringer nok ikke så ofte lenger selv heller.....Nå bor vi på hver vår kant av landet da....så da blir det vel sånn da. Ute av syn, ute av sinn... eller hva det nå heter.

Er glad for min lille familie og min selvalgte famile......vet ikke alltid hva jeg skulle gjort uten dem??

Vel vel...det var nå bare noen tanker fra meg en onsdagskveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits