Betennelse i foten

Så, for å bukt med denne betennelsen som fører med seg feber så har jeg fått en sterk steroid salve som jeg skal smøre på to ganger til dagen samt fotbad i noe rosa støff en gang om dagen. Holdt på med dette i en uke nå.......og ingen bedring.

Siden lysbehandlingen nå er avsluttet, skal jeg straks i gang med en ny type behandling. Først var jeg uvitende ang denne behandlingen......helt til jeg pratet med ei venninne som er sykepleier. Da jeg sa navnet på medisinen så sa hun: men Monica, dette er jo cellegift!!!!? Jeg ble litt satt ut, men googla det ( thank god for google) hehe...derfor legen la det frem på den måten hun gjorde.....om jeg var klar for å stålsette meg for en litt hard kur....vel, blodprøver er tatt, dette må jeg gjøre annen hver uke så lenge jeg går på denne kuren. Dette for å sjekke at leververdiene er som de skal. Regner med å starte fredag om en uke. Kuren heter Methotrexate for dere som lurer.

2 kommentarer

Ronja <3

27.11.2013 kl.15:50

Huffda :/ god bedring!!!!!

Blackfeathers

27.11.2013 kl.20:53

Oj da!! Cellegift! Jøss ja det er ingen liten behandling det. Håper det går strålende og at det tar knekken på skiten. Heier på deg, vet du Beautiful Babe. :-)

Skal prøve å blogge litt mer men måtte hvile litt i dag så finn ikke tatt bilder men i morgen kommer det et innlegg. Klemmer.

Black Feathers

28.11.2013 kl.21:40

Jepp, takk gud for goggle. Hi hi. Hva hadde vi vel gjort uten det? Ja nå koser jeg meg. Kjøresten min fikk helt hakeslepp når jeg sa at jeg satt her og blogget!?! Jeg har visst glemt å fortelle han at jeg har blogget litt igjen. Tenk bare to innlegg til så vil det bli mitt 500 innlegg. Hvem hadde vel trodd det?? ;)

Ha en flott kveld. Baben. ;)

Skriv en ny kommentar

hits