Enda mer rydding.....

Og denne gangen var det endelig kjøkkenboden sin tur. Fytti Helvete så det så ut inne der. Alt rot som samler seg gjennom noen år, som man ikke gidder å kjøre på fyllinga med en gang har havna i kjøkkenboden....heeelt tragisk, men sånn er det bare. 

Tok ett par bilder før jeg begynte...bare sånn til skrekk og advarsel.....SÅNN skal det IKKE se ut i en kjøkkenbod...hehe

Kom ikke engang inn i boden, så fullstappa med rot, papp, juletre, julepynt og gamle pynteting... for ikke å snakke om ledninger i alle farger og lenger man kan tenke seg....aner ikke engang hva halvparten av de ledningene er til engang...anyway, de gikk i søppla:))

Hele 4 søppelsekker og to svære esker med duppedingser ble rydda ut....DEN følelsen..hehe

Jeg fant tilogmed ett par VHS filmer...Helt sprøtt at jeg har tatt vare på det....men men, gikk i søpla det og. En annen ting som jeg fant var kameraet jeg fikk til 19 års dagen min...morsomt....lurer på om det går ann å kjøpe vanlig filmrull til det...savner egentlig litt den følelsen av å gå til fotobutikken å levere filmer for fremkalling...Var like morsomt hver gang...(nesten) å se hva det var jeg hadde tatt bilder av:)

Etter en liten time, ble dette resultatet.....Ganske så nais ja.

 Ble ett svart/hvitt bilde og

Jeg syns alt ser så mye bedre ut i svart/hvitt:)

 

 

5 kommentarer

Black Feathers

22.03.2013 kl.11:41

Oj, så bra det ble. Det er jo bare så deilig når man har fått ryddet ut skrot og rot, nesten som man da føler seg 10kg lettere. ;) Jeg er i gang med boden bak soverommet og jeg har fått solgt mange av barnas bunader og annet dill og dall. Det er mye bedre plass der nå. ;) Men må nok selge unna litt til.

Koselig å se et innlegg hos deg igjen.

Klem Baben. ;)

Black Feathers

28.03.2013 kl.15:18

Heisann du.

Håper du koser deg og slapper av litt. Vi er nå hjemme igjen fra Danmark og vi bare koser oss i dag.

Ha en super påske. Klem ;)

Black Feathers

30.03.2013 kl.20:03

Heisann du.

Jeg titter bare fort innom for å ønske deg en riktig fin påskeaften. Har du vunnet i wf enda? Jeg synes ikke jeg har hørt noe klaging fra han jeg bor sammen med. :P

Kos deg masse. :) Klem

Black Feathers

10.04.2013 kl.13:08

Hey du. ;)

Håper at du har en fin dag på jobben. Vil bare si hvor mye jeg setter pris på deg som min venninne. Du er så mye mer enn bare en venninne du er som en søster, min familie. ;)

Klem Babe, veldig glad i deg. ;)

Black Feathers

19.06.2013 kl.22:05

Helluen du. Titter innom for å ønske deg en fin kveld. Klem ;

Skriv en ny kommentar

hits