Lørdag

Her sitter jeg alene på en lørdagskveld, klokken er nøyaktig 00. 30......og jeg nyter stillheten. Det har det vært full rulle hele uka med jobb, besøk og kino. Mye greier på jobb om dagen egentlig, ting er i ferd med å endre seg....men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva...(irriterende) Dro inn til byen her om dagen for å treffe tanta mi som jeg ikke hadde sett på 16 år, UTROLIG koselig. Spiste en bedre middag, også ble det en spasertur i Stavanger. Mannen til tante syns geocaching hørtes spennende ut, så da fikk de en liten breefing på det....hehe. Jeg var også på kino denne uka å så 90 min......KJEMPEBRA film. I kveld var ei god venninne på besøk her...vi har alltid noen gode samtaler,og i kveld var ingen unntak. Så nå sitter jeg her, burde egentlig lagt meg for lenge siden.......meeeen, så er den stillheten da, den er nyyyydelig innimellom. Jeg hører datteren sover tungt i rommet vedsiden av her......den gjevne tunge pusten gjør meg søvnig.....så nå er det straks bingen på meg også:-)

Én kommentar

Black Feathers

01.10.2012 kl.13:08

Høres ut som du har hatt en flott uke. ;) Hi hi, ute å cachet igjen skjønner jeg. Ja man blir fort bitt av basillen. Vi hadde en reparasjons runde på våre slik at de alle er i tipp topp stand. ;)

Ha en flott uke du.

Klemmer. ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

42, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits