Numerologi

Jeg syns det er litt interessant med numererologi....selv er jeg en Åtter...så her er litt om meg.

 

Ditt Skjebnetall er  8.

Tallet avslører....... 

 

Frontkjemperen

Den egenrådige

Den humanistiske filosof

Den rettferdige

Den innesluttede

Den misforståtte

Den målrettede

 

Styres av Planet:   Saturn               

 

 

Tallet 8 styres av planeten Saturn og er det mest resultatorienterte og utholdende av alle tall. Du er en ledertype, og har svært bestemte meninger og holdninger som du sjelden viker fra. Du kjemper med nebb og klør for det du har satt deg fore, og gir ikke lett opp. Du er en egenrådig rebell som helst ikke inngår noen kompromisser.

 

 Du skal denne gangen prøve å utvikle dine lederegenskaper ved å demonstrere ledelse og suksess i praksis. Tallet 8 er formet som en sløyfe som viser balansen mellom det materielle og det spirituelle.  Dette gir deg makt, så pass på at du ikke blir for oppslukt av verken det ene eller det andre. Nøkkelen til suksess og lykke ligger i balansen mellom disse to. Dette er ditt livs utfordring.

 

Din arroganse kan spenne litt ben for din fremgang, og du kan føle deg misforstått. Du skjuler helst følelsene bak din litt tøffe fasade.

Dette kan føre til at andre kan oppfatte deg som kald og arrogant, men bak fasaden ligger tårene. Noen ganger har du godt av en skulder å lene deg på. Du har et stort hjerte og du kjemper med nebb og klør for dem du er glad i.

 

Din fødselsdatos tallenergi avslører hva det er du har bestemt deg for å lære, hvilken retning du har bestemt deg for å ta lærdom av og få mer integrert i ditt vesen.

Mange mennesker har litt problemer med å identifisere seg med dette tallet. Dette er fordi det er i dette tallets energi din virkelige læring er, og det er på disse områdene dine virkelige utfordringer ligger.

Ta en titt på denne siden: http://www.numerologen.no/index.asp?mid=5&mid2=150&mid3=86 her finns det masse kjekt å lese :)

4 kommentarer

Black Feathers

07.09.2012 kl.11:03

Hei du ;)

He he jeg husker du fant mitt nummer, men det er vel lenge siden for jeg kan ikke huske hva det var lenger. Litt teflon i toppetagen. ;) Men det er nok mye sant i det med tall, jeg vet i hvertfall at tallet 4 forfølger meg. Rett og slett.

Håper du får en strålende fin helg.

Klem;)

Blackfeathers

09.09.2012 kl.10:17

Hei Baben :)

Jeg svinger bare raskt innom for å ønske deg en flott søndag. Håper at helgen har vært bra.

Klem fra Gøteborg :)

Black Feathers

11.09.2012 kl.19:26

Hei, hei. ;)

Ja kjøttkaker kan jeg vel lage en gang du er her. Men du, vet du ha jeg lurte på? Kanskje du hadde lust til å komme hit, istedet for at jeg kommer til deg denne høsten? Koster jo like mye om jeg flyr eller du. Bare en tanke men tenk på det da. Det er jo lenge siden sist nå.

Klem ;)

Black Feathers

13.09.2012 kl.22:13

Hei Baben.

Takk for en lang og koselig telefonsamtale i dag.

Synes du burde ta et bar behandlinger til for nakken, må jo huske å ssenke skuldrene. Tror jeg pleide å massere skuldrene dine da jeg var en sånn14/15 år gammel. ;)

Tusen takk for at du alltid kommenterer hos meg, det setter jeg umåtelig stor pris på skal du vite. ;)

Stor klem. ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

42, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits