Hvor er STOPP knappen....................:P

Seriøst, Jeg trenger en pause fra hverdagen, jobben....alt egentlig.

Er inne i en skikkelig "kjedelig" periode, eller er det bare en dårlig dag...I dont know.

Det er så mye som surrer i hodet mitt når jeg er drittlei alt, og da er jeg i stand til å finne på ting som kanskje ikke alltid er så lurt. Si opp jobb, flytte, å bare starte på nytt en eller annen plass....Hawaii kanskje...hehe, vel vel, er jo lov å drømme:) ( jeg tror jeg hadde gjort meg som kokosnøttselger)

Jeg vet jo at det ville funket, har gjort det 2 ganger før.....bare sagt opp, og flytta, PÅ DAGEN faktisk. Hvor sunt det har vært for ungene vet jeg ikke...men de har da overlevd, dessuten så er eldstmann på god vei ut fra heimen. Så da er det bare snuppeline og meg.

Men hvor skulle jeg dratt?...Østlandet har jeg prøvd, og er ferdig med det.....Nord i Norge kanskje??

Neida....jeg skal vel ikke gjøre noe av dette...tror jeg:) Jeg er god på å rømme har jeg funnet ut.......bare rømme fra alt. Men etter å ha gjort det to ganger, så vet jeg at å rømme løser ikke en dritt...jeg bare utsetter enkelte ting...til slutt må  jeg jo møte meg selv i døra.......HAHA:)  ( det kunne jo blitt riktig så morsomt)

Men noe må jeg gjøre her, jeg bare vet ikke helt hva enda

 

To be continued

( kanskje) 

Én kommentar

blackfeathers

23.08.2012 kl.13:11

Uhumm... Dette har jeg ventet på lenge nå. For jeg synes du har vært ganske rastløs en stund. Og med tanke på en annen ting som er i livet ditt nå... Ja så er det vel ikke noe rart.

Flytting ja... Da må du sørge for at dit du flytter har en flyplass!! Sånn at jeg kan komme på husmorferie. ;D

Hva med Kristiansand? Det er jo litt sånn midt i.

Har du prøvd Trondheim noen gang? Nei du har rett, for mye manner med barter. Det heter jo ikke bartebyen for ingenting. Bodø? Nei, du liker jo ikke snø.

Aha!! Jepp du må flytte mot varmere strøk, det stemmer jeg for.

Klemmer ;D

PS. Ikke glem flyplassen da. Den er til meg. ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits