Konfirmasjon

Det er ca 10 mnd igjen til Prinsesse lille skal til tre inn i de "voksnes" rekker. Ikke skjønner jeg hvor i all verden tiden forsvant.....hun var jo nettopp en bitteliten søt jente med tutteflaske og ett lurt smil. Hun er fremdeles søt og det lure smilet er så absolutt på plass. Nå er det rett før hun vokser meg meg over hodet og, så dette blir en lang flott jente:) Bunaden som hun får av sine besteforeldre på farssiden, er snart klar, og jeg gleder meg masse til å se henne i den.

Lokalet er klart, og snart er er innbydelseskortene også klar. Resten av festen er planlagt og alt ligger klart oppi hodet mitt:)) Det er i grunnen bare å vente til det blir klart til å gjennomføres:)

Snuppeline vet hvordan hun vil ha det, så alt fra bordpynt til kaker er nesten bestemt. Vi fant en side på nettet med masse forskjellige tips til dekorasjoner, taler og sanger. http://www.konfirmasjonsdagen.no/festbord-decorium.html

Så til dere som har konfirmanter til neste år.......denne siden er verdt en titt:)

4 kommentarer

Pauline Irene

13.08.2012 kl.18:56

Så skjønt bord! :)

blackfeathers

13.08.2012 kl.20:46

Lekkert bord ja, tenker det blir flott når konfirmanten har bestemt mye selv ;) Ja det er vanvittig hvor fort tiden går. Vi gleder oss til Konfirmasjonen til våren ;)

Klem Snuppa ;)

blackfeathers

14.08.2012 kl.13:28

He he ja hun er vel like glad i skrekkfilmene som du er da, skjønner jeg. Hun blir ei flott jente, det er nå helt sikkert. ;) Hi hi, jeg fortalte datteren min hva sønnen din hadde sakt og det var ei som jammen rødmet ;) Herlig!

Ha en super dag, Snuppa. Klemmer ;)

blackfeathers

16.08.2012 kl.10:29

Puh, ja jeg har visst dratt på meg litt av et arbeid med den stolen gitt. Men som man ligger så reder man... eller var det ordtaket omvendt?? Ja ja jobber med den gjør jeg i hvertfall.

Håper alt står bra til hos deg ;)

Klem ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits