Våren er her


Våren er endelig kommet til Rogaland, så da er det på sin plass med en aldri så liten opprydning. Naboene og jeg leide like godt en container. Så nå er boden min tømt for alt ubrukelig "Stæsj"

Det ble en god haug, så her sitter min datter å nyter utsikten fra høydepunktet...hihi

 

Geocaching er jammen gøy, ihvertfall når været viser seg fra sin beste side:) Har klart å få med ei venninne på dette, (hun er heeeelt hektet) hun også:)så nå er vi stadig på tur i skog og mark, høyt og lavt.....her på golfbanen faktisk:) 

 

Ei annen venninne har fått lille vakre nr 4. enda ei lita skjønn prinsesse. Så nå har dem 3 jenter, og 1 gutt:) Her sitter jeg babyvakt, slik at mor fikk dratt på butikken uten barn. Så jeg kosa meg med en liten alenestund med lille vakre....og det måtte jeg jo forevige:)

 

 

3 kommentarer

blackfeathers

09.05.2012 kl.12:18

Næh, helledussen, så nydelig som hun var. Du må gratulere så mye til foreldrene ;)

Geocaching er moro, og så kommer man seg opp av sofaen og opplever noe nytt, det liker jeg. Men det har ikke vært mest tid til det her hos oss i det siste.

Blir kos å se deg i kveld ;)

Klem ;)

blackfeathers

12.05.2012 kl.15:09

Tusen takk for oss. Det var så koselig å se deg igjen selv om det ble litt liten tid. Jeg er så glad for at du ønsket å være med på torsdagen, jeg satte pris på tanken ;)

Glad i deg Snuppa. Klem ;)

blackfeathers

16.05.2012 kl.14:53

Takk for den fine kommentaren din på innlegget om mormor. Ja bilde ble så fint og det aller siste bilde av mormor og meg. Synd at ikke du har et av deg og din bestemor. Klart vi skal få til noe i sommer, hvis ikke så får jeg ta en husmortur igjen snart ;)

Ha en strålende fin 17 mai, Baben ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits