Paris

Lille vakre var så heldig å få bli med på en tur til Shoppingbyens Mekka, nemlig Paris. Hun reiste en langhelg sammen med Farmoren sin, Una og hennes mormor...en skikkelig jentetur med andre ord:)

De hadde en fantastisk tur med masse opplevelser for både store og små. Hun tok masse fine bilder som jeg har fått tillatelse til å vise her.

Eiffel tårnet fra en litt morsom vinkel


Bildet er tatt fra midten av EiffeltårnetOg her står lille vakre midt i tårnet

Champs- Elysees


Paris
Bertene koser seg i Louvre
Mona Lisa åff kårs


Orgelet på slottet i Versaille

Og taket


Hagen I Versaille

3 kommentarer

blackfeathers

18.04.2012 kl.09:48

Ååååå, jeg savner Paris. Min favoritt by nr en. Dit skal nok vi reise igjen ;) Flotte bilder, lille vakre hadde tatt. Ser jo ut som de koser seg mye.

Jeg har tatt Mona-Lisa i nærmere øyesyn enn de fleste, da vaktene hentet meg frem og plasserte meg framfor insperringen. Men det var jo forsi jeg satt i rullestol. Noe jeg aldri kommer til å glemme i hvertfall ;)

Takk for koselig samtale i går ;)

Klem ;)

blackfeathers

20.04.2012 kl.15:00

Tusen takk for kortet til Snuppas konfirmasjon. Det kom frem i dag og hun ble kjempe glad ;)

Håper du får en flott helg.

Klem ;)

blackfeathers

26.04.2012 kl.13:41

He he, ja du rakk å skrive at jeg blogget mye og da ble det noen dager uten blogging hos meg. Styrer fælt med konfirmasjons forbredelser. Men nå begynner det å hjelpe her. Vaske menneskene har shinet huset i dag og det meste er gjort. Puh

Ha en fin dag ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits