Besøk fra Larvik

Lenge siden jeg har vært her inne å blogga nå, har rett og slett ikke vært i noe skrive humør, også har det vært mye "greier" med jobben, jeg har også vært uggen og totalt tiltaksløs. Vinterhalvåret gjør meg meg veldig ofte sånn.Men nå, nå er vi over den verste mørketia ( den liker jeg dårlig) Jeg tror rett og slett jeg er født på feil side av jordkloden...hehe. Jeg hater alt som har med vinter å gjøre, og vil heller svette i 40 varmegrader, enn å fryse med 2 kuldegrader;-)  

Et aldri så lite lysglimt i hverdagen hadde jeg for tre uker siden, da fikk jeg besøk av ei veldig god venninne, som også blogger, http://blackfeathers-eline.blogspot.com/ er siden hennes. Veldig mye kreative ting og tang å lese om hos henne:)

Fredagskvelden fulgte med god mat og drikke...og veeeeeeldig mye skravling:-) Lørdagen så fikk jeg endelig litt mer forstålese for hobbyen hun og kjæresten har drevet med i to år. De har jo fortalt meg ca 100 ganger hva det går i...men blonde meg, har bare nikket og smilt pent og latt som jeg har skjønt hva de har pratet om...hehe ( jeg tror egentlig de gjennomskua meg) så de smilte nok bare enda lurere enn meg da de forklarte. Så på Lørdagen, og på Søndagen faktisk så var vi ute å Geocacha. Dette har jeg ikke tenkt å gå så veldig inn på akuratt nå om hva er, men det er ett slags orienteringsløp med gps, eller rett og slett bare skattejakt. Jeg er iallefall helt hekta, og har fått dratt med dattern også. Skal heller forteller litt mer om det senere, når jeg har blitt skikkelig kjent med alle de forskjellige cachene. Eller bare kan spillet litt bedre:)

Vi fikk oss en kjempe kjekt bytur på lørdagen da...tok bussen inn til byen ganske sent i grunnen...og bare det er jo en opplevelse. Jeg tar så å si ALDRI buss når jeg skal på byen. Det krelte av gastar i byen...hehe...kjempemoro faktisk i og med at sønnen va ein av de:) Vi var kun innom en plass "Backstage" traff på noen hyggelig mennesker, og bare koste oss før vi vendte nasen hjem igjen. En vellykket kveld rett og slett, for ikke å snakke om helg:-)Én kommentar

blackfeathers

11.feb.2012 kl.17:17

He he he, utfolig hvor fine vi ble på bildet så sendt på eh...natta :)

Det var kjempe kos å være hos deg den helgen og jeg storkoste meg, virkelig. Koblet helt av, rett og slett. Det må vi gjøre flere ganger, eller oftere. Du er vedrens beste, vet du det?

Stor klem og kos deg ute på caching ;D

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits