Snart nytt år igjen.....

Da er det bare noen få dager igjen av 2011, så da blir det jo en gyllen mulighet til å starte 2012 med blanke ark og fargestifter! Satser på at det dukker opp mange nye muligheter også:-)

2011 har for meg ikke bydd på så mange utfordringer igrunnen. Har liksom bare seilt med, og tatt hver dag som den har kommet. Sånn egentlig så har 2011 vært ett litt kjedelig år, ikke noe spennende som har skjedd i det hele tatt. Vært på jobb hver dag, bortsett fra helgene og 2 uker i sommerferien....syns jo jeg har vært litt flink på det punktet da. Det mest spennende dette året var vel om vi kom oss helberget gjennom sønnens russetid, og det gjorde vi. Det siste halvåret fram til nå så har han jobbet etter han var ferdig på vgs. Søkte seg ikke videre på skole, da han skal inn nå i januar og avtjene verneplikten sin. Det tror jeg blir spennede både for mor og sønn.

Dattern vokser til hun også, hun begynte på ungdomskolen nå i høst. så der går vi jo også noen spennende år i møte med sterke hormoner i sving. På tre år skjer det mye i ett ungt sinn, så jeg er spent på å følge hennes utvikling i både sinn og skinn.

Jeg hadde en SVÆÆÆR brøler i år da, det hadde jeg......hehe, jeg skaffet meg en Amazon papegøye (I ett sinnsykt øyeblikk så tenkte jeg at det sikkert var kjekt for ungene)...DET stuntet skal jeg definitivt IKKE gjøre igjen. Herreguuuud for en gal skapning, og for et støynivå. Det holdt på å bli papegøyesuppe opptil flere ganger, men jeg fikk heldigvis solgt han til slutt;-)) Så nå har vi en stille å rolig katt som bor hos oss i stedenfor....og det er tusen ganger bedre enn en papegøye med opptil flere genfeil.

Julen har i grunnen gått forbi i stillhet. Ungene har feiret med faren og hans familie. Jeg feiret sammens med venner. Penger jeg ikke har er gått med til Julegaver...URK, men hva gjør man ikke for at ungane ihvertfall skal å det de ønsker seg.

Jeg er i grunnen glad for at 2011 er ferdig, og gleder meg veldig til å ta fatt på ett nytt år.

Vil med dette ønske alle kjente og ukjente ett riktig Godt Nytt år.

 

6 kommentarer

CarinaogRebecca

28.des.2011 kl.12:44

Gleder me til nyttår :D kjekt med en kommentar tilbake :)

fovo

28.des.2011 kl.12:45

gleder meg til nyttår, PS: jeg elsker headeren din! korselig med en kommentar tilbake, og add meg gjerne til som venn ;)

blackfeathers

09.jan.2012 kl.13:03

Riktig godt nytt år Snuppa!!

Gleder meg til besøk.

Klemmer ;)

blackfeathers

16.jan.2012 kl.14:54

He he snart skal jeg ut å flyyyyy! Gleder meg til besøk.

Diger klem ;)

blackfeathers

01.feb.2012 kl.13:09

Hmm, jeg tror at bloggen din nå bare roper etter et nytt innlegg. Du har jo en ny hobby, tatt flotte skumringsbilder. Hatt besøk.. (meg) Mye nytt å skrive om altså ;D

Hvordan er formen forresten?

Klem ;)

blackfeathers

03.feb.2012 kl.13:16

Snart nytt innlegg, jippi jeg gleder meg. Men sikkert lurt å slappe av i helgen slik at du kan bli frisk igjen. God bedring ;) Ja og god helg ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits