surrehue.....

Det er så mye jeg skulle ha gjort, det er så mange plasser jeg vil dra, det er så mye jeg har lyst på, men som for tiden er umulig for meg å oppnå.

Lurer nesten på om jeg er blitt en liten dagdrømmer....ikke at det er ille i seg selv, men jeg er jo egentlig en realist "from hell"....hehe, neida, men føler at jeg er for realistisk og analytisk at det til tider blir for mye for mitt eget beste.

Jeg vil reise, jeg vil oppleve verden!

Jeg vil gjøre noe sprøtt, jeg vil gjøre noe som hadde sjokkert fletta av de fleste vennene mine;-) (men på en positiv måte åff kårs)

Jeg vil gi barna mine gull og grønne skoger, og det bokstavlig....hehe, for alt det andre har dem jo;-)

Jeg vil ha en rød Mustang....med hvite skinnseter ;-)

Jeg vil ha tre røde roser.

Jeg har lyst til å spise på nye restauranter hver dag, nye retter, smaker, krydder og urter.....Yummy;-)

Jeg vil gå på den kinesiske mur.

Jeg vil vinne store pengebeløp i lotto, eller på ett Casino i Las Vegas, slik at jeg kan slette all gjeld hos mine kjære....ja, også min egen gjeld selfølgelig.....:-)

Jeg vil ha nytt hus....HELT nytt, med alt det siste av div finesser! Noe jeg antageligvis ikke kommer til å oppleve før jeg sitter senil og tannløs på ett eller annet gamlehjem. ( der har de jo dostøtte og elektriske senger)..hehe altså finesser....

Jeg vil ha Botox rett og slett, i bykymringsrynka mi....( den befinner seg altså i panna mi)

Jeg vil inn i bunaden min igjen...æsj, hvilket betyr at jeg må stramme opp litt her og der. Alternativet er jo selvsagt å sy UT bunaden...det er jo forsåvidt en mulighet;-)

Jeg vil.........

jeg vil jeg vil....men får det ikke til...

I mellomtiden, så jobber jeg hver eeeeeeneste dag til samme tidspunkt, kommer hjem til samme tidspunk, lager middag til samme tidspunkt osv.....Urk...

Men men, som den realisten jeg er (dessverre) så trives jeg greit nok;-) 

Nå grubler jeg så mye om dagen på det meste.........at plutselig så tar livet mitt en ny retning igjen...jeg er god på det. Bestemmer jeg meg plutselig for enn ting, så gjennomfører faktisk denne jenta  det! koste hva det koste vil;-))

 

  

9 kommentarer

juneveronicaaa

10.aug.2011 kl.19:10

kult bilde :)

LeBoss

11.aug.2011 kl.13:18

Surrehue! :)

Blackfeathers

11.aug.2011 kl.19:45

He he min første tanke nå var.... Hvor skal du flytte hen nå??? Hmm tror det skjer ting med deg om dagen Snuppa.

Stoor klem til min faste blogg leser :)

blackfeathers

12.aug.2011 kl.11:05

Oj ja skjønner at det skjer ting hos deg om dagen. Men vi er jo ikke hjemme samtidig så det er ikke så lett å få snakket med deg ;P Ja ja får det nok til etterhvert ;)

Stor klem ;)

blackfeathers

16.aug.2011 kl.19:31

Nå skulle jeg til å ringe til deg... Men regnet jo nesten med å høre: Skal du ikke blogge snart. Derfor ble innlegget laget, publiser, skrive kommentar og nå!! Nå ringer jeg... Hi hi

blackfeathers

17.aug.2011 kl.15:23

Takk for koselig telefonsamtale i går. ;) Jeg er stolt av deg Babe ;)

Stoor klem ;)

blackfeathers

20.aug.2011 kl.16:55

Ja Høvdingen min er flink ;) Nå blir det støping i morgen. Lurte litt på å stikke av med noe av støpen hans, kunne jo hende at jeg kunne lage noe rart med den?? Hi hi, vi får se. Kos deg i kveld Snuppa ;)

blackfeathers

24.aug.2011 kl.17:05

Heeeyy ;)

Hvordan hadde du det i helgen?? Et lite innlegg om det kanskje?? Hi hi.

Klem Snupps

blackfeathers

25.aug.2011 kl.15:51

Oj, så koselig det hørtes ut da. Ja ikke kjøreturen da for den er jo fryktelig lang. Blir sikkert en koselig helg sammen med familien. Regner med du ikke har tid til å stikke innom, men vi får heller ta en liten husmorferie utover høst/vinter ;)

Klem ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits