Snart Ferie;-)

Da skal jeg hjem til det blide Østland, besøke familie og venner. Tenker jeg blir der sånn ca en og en halv uke. Det blir dattern min og meg som tar turen, sønnen blir hjemme for å jobbe (men tror nok han kommer til å kose seg alene i heimen ja;.))

Vi skal til Langhus å se hvor Brodern har slått rot (han kjøpte seg hus for en stund siden), så skal vi til Larvik og Skien for å besøke venner. Så MÅ vi ta en tur i Tusenfryd...der er det lenge siden jeg har vært nå, så det gleder jeg meg til, og sikkert datteren og....jeg blir som en liten unge igjen når jeg blir sluppet løs på sånne plasser...hehe

Sånn ellers så skal vi campe inn hos foreldrene mine i Horten, og treffe lille Dingoen igjen...det blir stas. Nå har jeg ikke sett han lille klumpen min siden Jul. Jeg tror faktisk det er det jeg gleder meg aller mest til med hele ferien, nemmelig å treffe Vovsen min igjen. I år så gidder jeg rett og slett ikke å kjøre østover, det tar for lang tid, også er det like dyrt å kjøre som å ta fly...så da blir det 40 min på fly, istedenfor 7 timer i bil.

Jeg sitter egentlig på jobb nå, og her er det dødsstille. Tror flesteparten har tatt fri i dag for å få en skikkelig langhelg. Ingen fri på meg, men jeg kommer til å gå tidlig fra jobb i dag.....så jeg skal ikke klage;-)

Dette blir en strålende fin helg tror jeg, ser ut som sommeren endelig kom til Stavanger også.

God helg Folkens

 

Én kommentar

Blackfeathers

06.jun.2011 kl.21:41

Gleder meg mye til du kommer "hjemover" igjen, er jo lenge siden jeg har sett deg nå ;)

Hi hi nå har jeg publisert et bitte lite innlegg fra mobilen. Jammen meg så fikk jeg det til ;)

Stor klem fra Snuppa i Paris :D

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits