01.jun.2011

Jeg pratet med ei venninne på tlfn nå for litt siden, hun er forresten også en blogger, http://blackfeathers-eline.blogspot.com/ er absolutt verdt ett besøk;-) Mens vi satt å pratet så minnet hun meg på at bloggen hennes har ett nytt innlegg, jeg tror egentlig det var litt *hint hint* til meg...for det er en stund siden jeg blogget sist. Nå er det det sånn at hun blogger om interiør osv, samtidig som hun lager og tryller fram ting sjøl.....ei skikkelig kreativ kvinne mao. Jeg blogger derimot bare om ...alt annet, hehe, og det er ikke alltid jeg har noe å skrive om rett og slett.

Uansett da, så måtte jeg jo fortelle henne om at sønnen min og jeg har byttet sofabord.....Han har ett sånn typisk stilig svart bord, med glassplate på.....mens jeg har ett kistebord fra 19- pil og bue;-)

Det må du jo blogge om sier hun, ta bilde osv....

Så jeg gjorde det jeg, tok bilde altså..hehe, Så her Eline, ser du hvordan det ble etter at kistebordet fra 19- pil og bue flyttet til rommet ved siden av ...og ett "nytt" bord flyttet inn i stua;-)

Litt dårlig bilder ser jeg, men pytt pytt;-)

3 kommentarer

LOTTEKAROLINE

01.jun.2011 kl.19:34

Fint bilde :))

VSE

01.jun.2011 kl.19:48

Så fint! Fin blogg:)

blackfeathers

01.jun.2011 kl.20:11

Oj stilig bord. Hele stua ble jo nesten helt ny jo. Hi hi fra nitten pil og bue, morsom måte å si det på. Men jeg liker det gamle bordet OG det nye bordet. Forandring fryder vet du ;) Nå mangler det bare en solid yogafrosk, hi hi.

Veldig kos å snakke med deg i kveld på telefonen Snuppa.

Stoor klem ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits