Trøøøøtt

Har sovet 3 kvarter i natt, og kjenner at DET stuntet skal jeg ikke gjøre om igjen. Kan jo selvsagt takke meg selv for at jeg ikke fikk sove i natt. Jeg har hatt vakttelefon i helgen, barnefri, og det har absolutt ikke vært en dritt å finne på i "finværet" HAH!!! Det har regna hele forbanna helga, så derfor har det blitt mye tv-titting og ekstremt mye søvn.

Lyspunktet i natt har vært at min Datter på 12 år kom hjem fra en ukes tur på Rohdos....Jeg syns det har vært en grusom lang uke. Hun har vært på tur med Farens familie, bare denne gangen uten faren. Det var henne, "stesøstra", lillebroren, kona til Faren, mora til kona til faren som var på tur. Jeg kan selvsagt skrive "stemor" her isteden for kona til faren osv....men jeg har en greie der som gjør at jeg ikke får meg til å kalle henne det. Mine Barn har nemlig KUN en mor, og det er MEG.....Og jeg syns det er fryktelig sårt at min datter skal få en sånn tur med henne, ha en sånn type opplevelse med henne og ikke med meg.......men igjen, så er det økonimien som setter en stopper for det. Enkelte syns sikkert jeg er smålig her nå, men akkuratt det driter jeg en lang marsj i...så lenge denne kona, faren og barna IKKE vet hva jeg  tenker om den saken. I denne saken så kommer den berømmelige "maska" inn, jeg tar på meg ett smil og lar det stå til. Men når alt dette "surret" er sagt så unner jeg selvfølgelig min datter det aller beste, så denne turen fortjente hun i bøtter og spann.

Jeg er ihvertfall lykkelig for at snuppis er trygt hjemme igjen ;-)

EN ting er sikkert, det blir tidlig kveld på meg ikveld;-)

4 kommentarer

mademoiselle dianne

23.mai.2011 kl.11:17

uff, ja vet akkurat hvordan det er å ikke få nok søvn. jobber natt på et sykehjem og da er det ikke alltid like lett å sove på dagen før en skal på jobb. av og til blir det kanskje bare 3 timers søvn i løpet av et hel døgn. huff huff :)

Jeg har fått meg en ny hjemmeside om hudpleie og aloe vera produkter. Hadde satt stor pris på at du stakk innom en tur. Og hvem vet, kanskje du finner noe du liker :)

blackfeathers

23.mai.2011 kl.14:06

Noen ganger er det veldig fint å komme inn hit på bloggen din til innlegg som dette. Selv om jeg har hørt deg fortelle meg dette på telefonen blir det litt anderledes å lese det her. Og det får meg til å tenke litt, og det er en fin ting. Glad fot at Snupps er hjemme igjen og har det bra.

Stoor klem ;)

blackfeathers

24.mai.2011 kl.15:26

Hi hi, ja var ikke yogafroskene kule. Jeg kunne godt tenkt meg å hatt en slik en. Ganske tunge er de også. Solide med andre ord ;)

Håper du har en fin dag i dag. Si meg blåser det storm hos deg også i dag eller??

Klem

blackfeathers

01.jun.2011 kl.16:11

Ja jeg ble veldig fornøyd med den lille makeoveren og det ble Robin også. Og det er jo det viktigste. Han har også en globus i svart og sølv som han fikk til jul med tanke på at jeg skulle fikse litt på rommet hans.

Stor klem Snuppa ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits