Dagen min i dag.....

Er klin lik absolutt alle andre dager. Rutine, rutine, rutine.....Jeg er drit lei. Jeg kan selvsagt gjøre noe med det, men det er ikke så lett som kanskje folk tror.

Jeg står opp, dusjer...tar på meg en maske (som fler og fler gjennomskuer for hver dag som går) og kjører på jobb. Der tilbringer jeg 8 timer,gjør jobben min, prater med kunder og kollegaer, smiler og er glad. Når jeg er ferdig på jobb så stikker jeg på butikken, så kommer jeg hjem, gjør husarb, lager middag, hjelper med lekser, kjører hit og dit med barn som skal rundt omkring, deretter kommer kvelden, ensomheten.....og tvn.

Hver JÆVLA  dag....

Jeg sliter med økonomien, den setter en stopper for det meste....men, det trenger jo ikke hindre meg så mye, for jeg klarer meg jo. men....det er ett men...

Det som er enda mer skremmende, er at jeg begynner å bli bitter....jeg er bitter på min livsituasjon, og vil gjerne skylde på andre når det gjelder den...for det er det letteste, men jeg vet jo at mitt liv er hva JEG gjør det til...men det er ikke lett.....Det er så mange hindringer som møter meg hele tiden....Det skulle vært en max grense for hva et menneske kan takle i sin hverdag syns jeg;-)

Jeg sitter på innsiden, og ser på utsiden....livet mitt bare er, det bare skjer, hver dag......men, jeg eksisterer egentlig ikke... Det er vanskelig.

Jeg skulle så gjerne ønske meg en fasit, på hvordan få ett bedre liv, bedre økonomi, bedre humør.... Et hus, istedet for den rønna jeg bor i nå...jeg skulle ønske så.....

Nå går det heldivis mot lyse kvelder, mere sol...og forhåpentligvis et lysere sinn.

Jeg har vært ute en vinternatt og 17 før, så jeg vet at mitt tunge sinn i dag........heldigvis går over;-)

4 kommentarer

gunnmargit

18.mai.2011 kl.20:59

Fasiten er å sette pris på det man har:) Og vite - som du vet - at alt blir bedre etter dårlige dager :)

Bra skrevet

Celine <3

18.mai.2011 kl.21:30

bra skrevet =)

kommentere tilbake?

blackfeathers

19.mai.2011 kl.14:31

Jeg tror ikke jeg greier helt å sette meg inn i din situasjon på det området selv om at jeg prøver. Men jeg skjønner hva du må gjøre. Du må jo rett og slett ut å kysse frosker... Ikke hvemsomhelst frosker, men pengefroskene. Slik at det kan drysse noen penger ned til deg. Nå vet jeg ikke helt hvor man finner slike frosker men finner du en så rop på meg ;D

Neida bare tulle snuppa. Tenker jo på deg vett du og håper og tror at et ordtak som ei venninne sier til meg hele tiden funker:

DET ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER!!

Froskeoppmuntringsklem :P

blackfeathers

20.mai.2011 kl.14:14

Hmm, kanskje jeg må kjøpe en frosk til deg...? En knall grønn svær en eller kanskje en yoga frosk, hi hi de finnes de altså ;) I hvertfall slik at du ler litt eller noe. Men er veldig glad i deg Snupps og så skal du jo snart på ferie og det gleder vi oss til ;)

Ha en fantastisk helg du ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits