Russen 2011

JADDA, da var årets russesesong i gang.....Sønnen min er russ i år, vel fortjent offcourse;-) Russedåpen var for to dager siden, så det var en masse ting å gjøre ferdig først. Det var jeg som ble den "heldige" til å male på russebuksa.......ikke så lett som jeg trodde...men fikk det da til;-).

Jeg har vært litt nervøs i forkant til denne feiringen, er jo litt redd for at Sønnen skal gå på en eller annen form for kjempesmell, er jo tross alt bare 18 år. Men jeg er en av de heldige mødrene tror jeg, han er flink til å si fra hvor han er, hvem han er sammens med osv, sier tilog med i fra når han skal drikke alkohol. på den måten , så vet jeg hva jeg "kan" vente meg hjem.....I en tid som dette, så tror jeg det viktigste foreldre kan gjøre nå, er å ha en åpen dialog med barne sine, slik at skulle de drikke seg til apekatt stadiet.....så er de ikke redde for å komme hjem, eller ringe hjem å be om hjelp. Jeg er ihvertfall veldig glad for at min sønn føler seg så trygg, at han ringer meg  uansett.

Til all russen i norge. Ha en strålende feiring, det er en once in a liftime opplevelse;-)

 

 

 7 kommentarer

Malin

17.apr.2011 kl.12:35

Artige figurer på russebuksa:)

Linda Lien N.

17.apr.2011 kl.12:41

Jo takk for det. Eg har stor tru på at denne russetida kan bli veldig veldig bra.

Vibekes blogg

17.apr.2011 kl.12:59

Spennende tid for både mor og sønn, tenker jeg :)

Neste år er det vel min tur, men min sønn er sånn som du beskriver sønnen din så jeg tar det helt med ro. Lykke til! :)

Fotoklikk av Silje Brauti

17.apr.2011 kl.12:59

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG, PÅ WWW.FOTOKLIKK.BLOGG.NO (direktelink til innlegget: http://fotoklikk.blogg.no/1303037252_meld_deg_p_ukens_blog.html)

irmelicious

17.apr.2011 kl.13:01

Russetiden er en stor milepæl for unge mennesker! Var russ selv i 2008 og det var kjempe gøy! Og selv om man er russ, forsvinner ikke ansvaret av den grunn. La ungdommer kose seg, de er mer reflektert enn man kanskje tror! :)

Therese

17.apr.2011 kl.17:21

Koselig at du ønsker all russen er bra feiring, vi skal nok kose oss : )

blackfeathers

11.mai.2011 kl.19:57

Så tøft du har dekorert russedressen til sønnen ;D Sant som du sier, det er viktig å prøve å holde et åpent forhold mellom voksne og barn, eh ungdom. Huff de blir nå så fort store disse "barna" våre, en er russ, en er konfirmant og til neste år... og til nesteår. Ja sånn går det. Håper han stoorkoser seg i russetiå ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits