Forblåst

Var en tur å lufta hodet på Sola stranda her om dagen. Hadde Brodern og dama hans fra Oslo på en liten lynvisitt her til Rogalands forblåste perle.....De kalte tilogmed sola for eksotisk.....men det var nok mest fordi di har ikke sett verken gress, asfalt eller noe på 4 mnd, for i Oslo er det nemlig masse snø...moahaha. Anyway, vi var å gikk tur ett par timer på solastranda, å det blåste småjævler ....det er jeg sikkert på..hehe, på slutten så tygga jeg sand, hadde sand omtrent overalt..i håret, øret...tilogmed oppi jakkelomma. Det var egentlig veldig deilig med en luftig tur. Etter på gikk vi  å spiste lunch på strandhotellet......å der spiste jeg verdens beste fiskesuppe, skamgoe va an;-)

4 kommentarer

Martin ravndal

06.mar.2011 kl.11:47

Hei.

Så fin blogg du har ;)

twoo

06.mar.2011 kl.11:53

fine bilder!

vivaforever

06.mar.2011 kl.12:08

Naice ^^

Solblom

07.mar.2011 kl.12:55

Det er jammen godt å være ute i vær og vind. Og det er virkelig flott på Solastranden! Fikk virkelig lyst på en strandtur nå :) Ble frista av disse flotte bildene dine.. :)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits