en helt vanlig dag @ work....

jeg jobber som resepsjonist......begynner på jobb kl 0800, men er som oftest på jobb i halv åtte tia. Tar ett Krus med kaffe, bare for å være sikker på at jeg våkner, og slår av en prat, eller sladrer litt med kollegaen min;-)

Vi sitter på ett sentralbord, og mottar derfor mange tlf i løpet av dagen, men det syns jeg er helt okey. Har lært meg å tolke dårlig engelsk...typisk indisk/engelsk, tysk /engelsk, fransk/ engelsk...osv. for ikke å snakke om Dansk..., jeg er sinnsykt dårlig på dansk;-).....jeg må rett og slett be danskene om å snakke engelsk for å skjønne noe i det hele tatt;-)

Gjøremålene vi har er alt fra å dele ut parkeringsbevis til journalføring, fra å skrive inn gjester  til å sitte med info om hva som er dagens lunsj, fra å bestille varer til rekvesitaarkivet til å fordele post, fra å være ett sentralbord til å være den som fyller på papir på herretoalettet......

Vi er rett og slett som potetene.......vi kan brukes til alt (nesten ;-))

Jeg slutter kl 16 hver dag, og priser meg lykkelig hver fredag når klokka slår.....Jeg har FRIIIII, og det hver eneste helg;-)

En liten takk til min utrolig kjekke, morsomme og ærlige kollega som har en flott personlighet....Vi jobber veldig bra som team.

8 timer sammen hver dag, da skal man ha god kjemi for å fungere.....

og det funker;-)

Takk Iren;-)

 

8 kommentarer

Konkurranseoversikten

27.jan.2011 kl.20:02

Ta turen innom konkurranseoversikten.com hvis du har lyst til å vinne flotte premier med verdi på mange tusen kroner! Så sjekk ut konkurranseoversikten.com for komplett oversikt over konkurranser på nett ;)

Lady Tena

27.jan.2011 kl.20:04

Ingen dager er like, men sterkt varierende - alle tiders (=

Ønsker deg en fin kveld videre.

Iren

28.jan.2011 kl.08:54

Hei sjønnasen min;)

Hadde det ikke vært for at du er en så herlig person, hadde arbeidsdagen ikke blitt det samme i det hele tatt.Har lært utrolig mye av deg,Monica, tusen takk for at du er du;);)

Det er en ting du har sagt som har brent seg spesielt godt inn i minne, og det er "Iren, det er BARE en mann":):)Tenker på det hver gang jeg skal på do, og dolokket er oppe....hehehe;);)

Masse gla i deg, vennen....aldri glem det;);)

29.jan.2011 kl.13:25

I`m not afreid to shit me out!

blackfeathers

31.jan.2011 kl.11:50

He he ja Potet jentene. Brukes til alt. Ha jeg tenker dere er de som gjør at "jobben" går rundt. Dere er nok uvurderlige. Ja du er super heldig med kollegaen, hun er jo så skjønne ;)

Sorry men jeg rakk ikke å få puffe innlegget ut på fredagen men nå er det på plass ;)

Klem Snuppa ;)

blackfeathers

01.feb.2011 kl.12:37

Takk for kommentaren på puffene ;) Jeg er veldig fornøyd men lurer på å ha initialene våre på. Hva mener du? Tror du det blir a little too much?

Tegnet du noe i går??

Ha en fin dag på jobben ;)

blackfeathers

02.feb.2011 kl.13:49

Hei på deg ;)

Da er give awayen på plass hos meg hvis du har lyst til å kikke. Hvis du vinner så skal jeg heller kjøpe tegnesaker til deg og sende ;D

Klem ;)

blackfeathers

02.feb.2011 kl.15:18

Ja men 96 er jammen ikke dårlig det. For du runder jo snart 100!! Synes det er veldig bra jeg ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits