2010 var ett fint år

År 2010 har egentlig vært ett veldig kjekt år, opplevelsene gjennom året har vært mange;-) Sønnen min Haavard fyllte 18 år det året, han går plutselig det siste året på vgs og er russ i år...*grøss* Han har faktisk vært på sesjon også, så her i huset regner man med at han får komme inn i august allerede, og bra er det synst jeg....Militæret er ikke noe å utsette. Tror ett år i forsvaret gjør gutten voksen rett og slett;-) Tror nok de fleste har godt av å komme seg vekk litt fra "mors skjørtekant".

Marita fyllte 12 år, og har jo blitt ei jåledokke uten like. Ett år igjen så er hun plutselig tenåring også......Hun har endelig bestemt seg for å gå på noe fritidsaktiviter, nemlig friidrett. Det ser ut som det faktisk falt i smak. Hun har drevet noen år med ridning også...men det dabbet liksom litt av. Men sånn alt i alt så ser det ut som barna trives veldig bra....det var nok lurt å flytte fra østlandet til Stavanger som vi gjorde i januar 2009. Nå har de jo faren sin også i nærområdet.

Når det gjelder meg, så var jeg jo så heldig å få oppleve en tur til Statene og Hawaii...det er en tur som garantert ikke kommer til å gå i glemmeboka. Tre uker med sol, sommer og en hel masse opplevelser. I august feiret jeg 40 år, og da fikk jeg samlet en god gjeng med gode venner til en vellykket og artig fest. Normalt feirer jeg ikke  bursdagen min, sist var da jeg fylte 30...så å samle troppene til denne dagen var kjemkos;-) Har kost meg en del på jobben også, sjøl om jeg nå tenker litt lenger frem...hadde vært kjekt å funnet på noe annet også..nye utfordinger og bedre lønn;-)

Så sånn alt i alt så var 2010 et godt år....Satser på at 2011 blir bare enda bedre;-)

 

GODT NYTT ÅR FOLKENS

8 kommentarer

milladott

06.jan.2011 kl.15:36

Fin blogg! ♥

Gidder du å kommentere tilbake? ♥ da blir jeg super gla!

macro1

06.jan.2011 kl.15:47

Kjempefin blogg og godt nytt år! :-) fått en bra start på året? <3

Martine

06.jan.2011 kl.15:50

Savner sommer 2010 !!
Godt nyttår til deg også! :D

blackfeathers

07.jan.2011 kl.09:57

Så flott at det ble et godt år for deg ;) Hurra for 18 åringen og jøss så fort årene har gått. Vesla tenåring til neste år... Huff ja som tiden går. Moro at hun har funnet noe som hun trives med. Og når skal mor begynne hun også? "Dytter på.." ;D

Ja jeg misunner deg den flotte reisen som du var på men jeg unte deg den virkelig. Stoor klem Snuppa og ha en flott helg ;)

Dorthe Sophie

08.jan.2011 kl.21:13

Godt nyttår!

Ta en titt på min blogg også? :)

blackfeathers

09.jan.2011 kl.12:19

Helluu. Svinger innom for å ønske deg en flotters søndag ;)

blackfeathers

10.jan.2011 kl.10:45

He he tolmodighet vet du. Kan jo ikke legge ut alt på en gang. Må jo spare litt slik at det blir noen innlegg ut av det ;D (Hvis ikke så får jeg vel høre...Hva skjer med bloggen din a??"

Klem ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits