Sutreinnlegg

SÅ var endelig dette julestyret over. Det har vært veldig koselig selfølgelig å få feire julen med barna mine og foreldrene mine. Barna mine og jeg feirer bare julen sammen annethvert år, men sånn er det jo mange barn som har det....en Jul hos mor og en Jul hos far. Men, jeg syns det er et evindelig styr likevel........Det er først og fremst dyrt å feire Jul. Jeg føler veldig på det at jeg rett og slett ikke har råd til å handle dyre gaver. Jeg vil jo gjerne gi barna mine det de ønsker seg, det blir liksom en kamp om hvem som gir den dyreste og fineste gaven til barna (Dette er det nok sikkert bare jeg som tenker).....Når far kjøper gaver opp mot 2000- 3000 kr til hver av barna, så har ikke jeg mulighet til engang å prøve å nå opp dit. Jeg er jo selvsagt glad for at barna får det de trenger og vel så det, men følelsen av å ikke strekke til er ingen hyggelig følelse å gå med. Nå blir det til at jeg igjen havner på minussiden økonomisk, og får ikke hentet meg inn igjen før feriepengene i Juni kommer....Sette igang å spare da, er det sikkert mange som sier nå........men, når man ikke har noe å spare av, da er det ikke så enkelt lenger;-) Det er langt ifra noen dans på roser å forsørge en hel familie på en inntekt.

2 kommentarer

blackfeathers

01.jan.2011 kl.14:55

Jeg kjenner den følelsen.... Ønsket om å gi barna det de ønsker seg og egentlig ikke har råd.... Men jeg er jo heldig som har litt ekstra dra hjelp da. Kjempe bra skrevet av deg og et tema som bør berøres mer og ofte.

Klem Snuppa ;)

blackfeathers

06.jan.2011 kl.11:44

He he ja det er nå mest kos med de dyra, selv om de ødelegger litt også ;) Ja det var en koselig samtale, det går lenge mellom hver gang nå gitt. "Skammer seg..."

Stor klem og ha en fin dag ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits