Vi tre bor under samme tak;-))

Jomfruen er det sjette tegnet i dyrekretsen.

Arbeid står sentralt hos Jomfruen. De er metodiske, analytiske og samvittighetsfulle i sitt virke. De har en utrolig evne til å få med seg detaljer og bagateller, der andre folk overser dette fullstendig. Dette kan gjøre dem til noe kritiske og intolerante. De er også perfeksjonister. På den annen side, er de snille og hjelpsomme. Derfor finner du de ofte i service- og tjeneste relaterte yrker. Mange er svært pratsomme. De elsker å diskutere og fremme sine synspunkter.

 

Sterke sider
Har en gnistrende intelligens og en stor evne til å tenke klart. Arbeidsomme, observante og gir seg ikke før alle detaljene er på plass.  De er svært lite selvopptatte og vil gå langt for å hjelpe andre mennesker. Er beskjedne og samvittighetsfulle av natur.  Stor praktisk og analytisk tenkeevne. Sette kunnskap i system og orden slik at det kan fungere.


Mindre sterke sider
Tendens til å sette høye mål og standarder gjør Jomfruen til dyrekretsens største pirkede og detaljstyrte perfeksjonist. Derfor kan slike bekymringer frata noe av gledene i livet. Overkritisk av seg selv og andre. Kan være svært skarp og destruktiv i sin talemåte. Strenge konservative holdninger.

 

Element: Jord
Kvalitet: Bevegelig
Polaritet: Feminim
Hersker: Merkur
Engelsk ord: Virgo

Når: Solen er i Jomfruen ca. 23. august til 22. september

Nøkkelord: Analytisk, praktisk, kritisk og rasjonell.

Jomfruens motto: Jeg analyserer.


Skytten er det niende tegnet i dyrekretsen.

Det som Tvillingene kan om informasjon, bruker Skytten til kunnskap. Den er på ingen måte grublende, men søker ofte en større mening bak alt. Vi finner mange lærere, filosofer og teologer i dette tegnet. Skytten er svært sosial. Liker å ta del i alle former for selskapligheter. Derfor er det også mange folk i underholdningsbransjen her. Er optimist av natur. Kan noen ganger være litt sleivete i sine uttalelser, uten å mene noe vondt med det. Reiser, - helst til fjerne himmelstrøk, står alltid høyt på ønskelisten.

 

Sterke sider
Optimisme og et lyst syn på livet og framtida, er et sterkt særpreg. Tror aldri noe annet enn, at til syvende og sist, vil alt ende bra. Utrolig evne til å finne noe positivt å klamre seg til, selv i de mest dystre situasjoner. Er ofte i godt humør, selskapelig og jovial. Høy intellektuell kapasitet.

 

Mindre sterke sider
Overoptimisme og et urealistisk syn på livet og tingens tilstand, kan slå tilbake. Vanskelig for å se sine egne begrensninger. På grunn av et overordnet syn og holdninger, går glipp av viktige detaljer. Gjennom sine direkte, men ofte flåsete bemerkninger, kan virke taktløs. Kan være uforsiktig og rastløs.

Element: Ild
Kvalitet: Bevegelig
Polaritet: Maskulin
Hersker: Jupiter
Engelsk ord: Sagittaurus

Når: Solen er i Skytten ca. 23. november til 20. desember

Nøkkelord: Optimistiske, sannhetssøkende, filosofiske og inspirerende.

Skyttens motto: Jeg opplever.


Vekten er det syvende tegnet i dyrekretsen.

Dyrekretsens diplomat. For å lykkes, må Vekten føle og ha en overveiende del av balanse og harmoni. Krangel, stress og uvennskap, ønsker den for enhver pris å unngå. Derfor kan den strekke seg temmelig langt for husfredens skyld. Sosialt samvær og parforhold er viktig. Den liker ikke å være alene. Vekten har ofte et behaglig vesen. Kan være flørtende og verdsetter alle former for skjønnhet. Utviser en sans for balansert rettferdighet. Tendens til at ubesluttsomhet kan vise seg.

 

Sterke sider
En stor diplomat og forhandler. Medfødt evne til å se ting fra minst to forskjellige sider. Elsker å være sammen med mennesker. Vil helst unngå store forsamlinger. Kan utvise stor sjarme og romantikk. Sannhet og rettferdighetsprinsippet står sentralt. Er idealistisk. Har sans for kunst og skjønnhet. 

 

Mindre sterke sider
Viser ofte tegn til ubesluttsomhet. Vekten hater å ta avgjørelser, store som små. Vil derfor være lett påvirkelig av andres meninger. Skifter sine oppfattninger både ofte og lett. Kan strekke seg fòr langt for å unngå konfrontasjoner. Avhengig av andre for å finne selvtillit og harmoni i livet. 

 

Element: Luft
Kvalitet: Kardinal
Polaritet: Maskulin
Hersker: Venus
Engelsk ord: Libra

Når: Solen er i Vekten ca. 23. september til 23. oktober

Nøkkelord: Diplomatisk, vennlig, sosial og strategisk.

Vektens motto: Jeg avveier.


Jord, Ild og Luft under samme tak...........Det er ihvertfall ganske livlig hjemme hos meg

5 kommentarer

superperrra

17.nov.2010 kl.15:48

Fin blogg! :) Kommenter gjerne min tilbake vist du vil :-)

♥Natalie - Bloggdesigneren♥

17.nov.2010 kl.15:57

Kult!

Frida

17.nov.2010 kl.16:18

Hvor fant du det?

hahha jeg er vannmann :)

blackfeathers

18.nov.2010 kl.10:52

He he ja det kan jeg tenke meg at det er. Men uten litt liv og røre blir det jo kjedelig ;)

Nå er litt kjøkkenbilder på plass hos meg ;P

blackfeathers

19.nov.2010 kl.14:36

Tusen takk for kommentaren om kjøkkenet vårt. Jeg digger det nye kjøkkenet mitt "Gliiser"

Ha en feiende flott fredag ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits