Et eventyr, del 3

Ja, så hva gjør man på Hawaii da??? Vi startet faktisk med en Japansk middag den kvelden vi kom, spiste noe som heter Zukiaki eller noe i den dur...kjempe godt var det ihvertfall;-)

Dagen etter sprada vi rundt i gatene der og bare sugde til oss inntrykk. Vi var også ute på en Katamaran, langt pokker til sjøs, veldig artig å se Honolulu fra den siden også.

Honolulu i bakgrunnen

 Resten av den første dagen så virra vi vel egentlig bare rundt, men bare så det er sagt....Lise er helt gal, hun tar mennesker så på kornet, kødder med dem til de grader....jeg tror jeg lo sånn ca non stopp i tre uker egentlig;-) Jeg kan nevne mange episoder, men de kan egentlig ikke forklares, de må oppleves. Men de som kjenner Lise, vet nok veldig godt hva jeg mener her nå. Ihvertfall, en episode som kan nevnes er da vi skulle bestille tur til de andre øyene, så var det en Flott "ung" mann som heter Angel som hjalp oss med det.. Lise og Angel to sto å kødda med hverandre i ett par timer minst.....det er jeg sikker på...Angel var godt oppi 70 åra hvis jeg ikke husker helt feil. Han forklarte oss at han trente nyrene sine hver dag???...på den måten holdt han blodomløpet i gang...veldig morsomt å se de øvelsene han gjorde...hehehe. Han sa også at han alltid hadde ønsket å gifte seg med sånne "store" damer som oss????...med det håper jeg virkelig han mente høyreiste og flotte jenter som oss....han hadde nemlig alltid ønsket seg vikingbarn...uansett, denne settingen ble utrolig morsom;-)

Angel, en alldeles skjønn mann


Jeg har flydd med Hawaiian Airlaine :p

 

 Etter tre dager på Honolulu, så dro vi videre til en øy som heter Kuai, bedre kjent som the Green Ireland, Jurrasic Park er spilt inn på den øya bl.a. Dette var en rolig plass midt uti ingenmannsland eller Pacific Ocean om du vil...hehe, men en utrolig flott øy. Vi fartet egentlig ikke så mye rundt på denne øya, men vi fikk med oss en skikkelig ekte Polinesisk aften. Med masse mat og Hula hula dansere;-) en ting vi lærte om denne dansen er at dansen faktisk forteller en historie, det showet vi så denne kvelden var utrolig flott.

Kuai, her bodde vi i noen dager

 Vi koste oss her i tre dager før vi dro videre til øya Maui. På Maui leide vi bil, så vi fikk kjørt litt rundt på øya, og det var bare helt fantastisk. Vi kjørte opp til en vulkan som er høyere opp en Galløpiggen, og resten av øya var bare helt fenomenal, rett og slett vakker. Vi var også innom en Ocean park, hvor vi så morsomme fisker i alle farger og fasonger. Etter tre dager på denne øya også, dro vi tilbake til Honolulu. Der hadde vi 4 nye dager å kose oss på. I denne omgangen så ble det litt mer strandliv og bading enn når vi var her første gangen.

Vulkanen, krateret

Maui


 Også til slutt, var det New York som sto for tur. Dit reiste vi via Los Angeles. Vi brukte vel en dag på shopping og en guidet tur med en sånn rød 2 etages buss, og det er jeg glad for at vi gjorde....tror ikke vi hadde fått sett så mye som vi gjorde av New York om vi ikke hadde gjort det. Vi tok også en aldri så liten sykkeltaxy i Central Park...ganske morsomt det og;-) 2 kvelden var vi å så på STOMP, og det var knallbra. Har sett dem bare på tv før, men nå når vi så dem live, så var de utrolig morsomme også faktisk...jeg lo så tårene rant. Jeg opplevde New York som en veeeeldig stressende by, alt for mye folk og støy overalt og trafikken var ett kapittel for seg sjøl, jeg var faktisk litt redd ett par av gangene vi tok taxy...makan til råkjøring og bærting i hytt og pine.... men jeg tror kanskje at jeg var sliten og trøtt etter nesten tre uker på ferie, og var vel egentlig i litt sånn.." nå er jeg på vei hjem modous". Uansett, veldig morsomt å ha vært i New York...been there, done that liksom;-)

 

Denne turen har vært en opplevelse jeg nok ikke kommer til å glemme, sitter stadig å drømmer meg tilbake til Hawaii. Jeg håper virkelig at jeg kommer til å reise masse i fremtiden, har fått absolutt smaken på det. Nå vet jeg at flyturene ikke stopper meg.Jeg har nok flyskrekk ennå, men på ingen måte i nærheten av det jeg hadde før.

 

Til Lise........jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne i igjen.....TUSEN TUSEN TAKK for at du tok meg med på denne turen,  eg koste virkelig rauå av meg;-);-)

 

 

6 kommentarer

anonym

15.nov.2010 kl.19:06

Hei :) Jeg skal til hawaii til sommeren! Lurer derfor på om du vet om det går noen ferjer til og fra de forskjellige øyene der? Jeg finner ikke noe om det på nettet skjønner du.. Har lyst til å se mer av Hawaii enn bare Honolulu ;)

saree.blogg.no

15.nov.2010 kl.19:13

Det så sinnsykt fint ut der :D

Kommenter gjerne tilbake :)

Monica

15.nov.2010 kl.19:37

Til Anonym

Det går ingen ferjer mellom øyene, kun fly. Flyturene tar alt fra ca 20 min - 40 min, veldig greit...koster ca 40 dollar.

Festus

15.nov.2010 kl.21:30

fine bilder!

Lise

15.nov.2010 kl.22:21

ÅÅÅÅ, jeg vil ut å reise igjen....

Angel var en fin gammel mann hehehehe

Mahalo Hawaii

blackfeathers

17.nov.2010 kl.11:03

ÅÅhh... Så masse flotte blider. Jeg kjenner jo at reisefeberen rykker i meg når jeg ser disse. Må har vært en utrolig flott opplevelse alt sammen. Skulle gjerne ha vært nede på Hawaii jeg også en gang.

Stor klem Snuppa ;)

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits