Et Eventyr;-).....del 1.

Det var en gang............jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne, men at det var ett eventyr er det ingen tvil om. Jeg var så heldig å få bli med på ...vet ikke hva jeg skal kalle det engentlig, men " livets reise" er ikke langt fra sannheten. Jeg ble invitert med av ei venninne, Lise;-) på en tur da hun sånn plutselig fikk masse penger i kassa. Jeg må si jeg føler meg spesiell som ble den heldige "utvalgte" til å bli med på tur.

Vi dro først til San Francisco, og var der i 3 dager. Vi bodde på en plass som blir kalt for Fishermans Worf, og Argonaut Hotell. Kjempeflott plass. Første kvelden var vi så sliten etter nesten 13 timer på fly tilsammen at det var ikke lenge vi holdt ut...var vel i bingen rundt 19 på kvelden. Neste 2 dagene utforsket vi byen og alt de hadde å tilby, tok "the cable car", "the trolly", tok oss rundt i byen uten guide. Veldig gøy å komme oss rundt på egen hånd, vi traff noen mennesker som jeg definitivt ikke kommer til å glemme med det første. Alt fra å drikke te hos en mann som vi trodde var veldig sint i China town,men som egentlig bare ville selge te som gjør kroppen yngre, vakrere og kåt rett og slett ------Tiiiil homsebar på Castro....hehehe, begge deler var omtrent like morsomme, bare med litt forskjellige vinklinger, alt etter som hvordan man ser på saken. Homsebaren var ...vel en erfaring rikere egentlig,eller hele Castrostøket var det. Vi var jo litt spente, da vi gikk inn på baren! Lista ble liksom lagt da to menner sto å klinte inni lokalet der. Men da to menner med helskjegg sto å råklinte....og enda mer, rett ved siden av meg, samtidig som det ble vist...hehe..mykporno på storskjermen, fant vi ut at OKI, da har vi sett nok...hehe.

Siste kvelden i S.F havna vi på en eller annen Pub, blues, rocken roll....noe i den dur ihvertfall. Koste raua av oss egentlig...det ble litt for mange gin & toni`c for min del ihvertfall. Kan ikke huske sist jeg var så dårlig, men men, det var absolutt verdt det........selv om, gin & toni`c ALDRI skal drikkes av meg igjen.

 

S.F fra lufta.

On the TrollyYeeeah, etter 13 timer på fly...San Francisco here we come;-)

Ei lettet Monique, koser seg med siggen;-)

Alcatras

 

The Cablecar

 

On the Cablecar

 

John, en artig kar som jobbet på hotellet, og som JEG selvsagt måte få lik hatt som;-)

 

 Han som sang på den Pubben vi var på siste kvelden I S:F

 

San Francisco var knall bra, likte byen utrolig godt....så dit vil jeg tilbake engang....Ingen tvil om det;-)

 

Tusen takk Lise

 

 

Én kommentar

Lise

21.okt.2010 kl.21:44

Hehe, akkurat sånn var det.

En glede å dra på tur med deg....

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits