Happy Happy;-)

Sitter her på jobb å "slapper" av egentlig. Fryktlig lite som skjer her om dagen...de fleste har ferie, så det er akkuratt som om det er et spøkelseshus jeg jobber på. Heldigvis så sitter jeg ikke her helt alene da...har jo ett par kjekke kollegaer også;-)

Men hjemme derimot skjer det en hel masse saker.....Jeg har snart bursdag, og i år blir det faktisk en feiring siden jeg blir dobbelt så gammel som 20...hehe. Så da blir det rett og slett Party hjemme hos meg...planlegger ikke så mye av den kvelden, tar den heller som den kommer....men kjekt det blir det nok uansett;-)

Også, det som blir mest spennende da er at jeg skal ut å reise til høsten. Jeg er så heldig å ha ei veldig spandabel venninne..(I feel so lucky)......Vi har pratet om å reise fra alt til Toscana-Italia til Cruise langs den Mexicanske riviera...men har havnet opp med en tur til Hawaii. Og jeg som trodde Hawaii bare var noe som fantes på bilder....Nå skal jeg faktisk reise dit. Jo mer jeg tenker over det, jo mer sprøtt blir det. Monique skal til Honolulu og danse hula hula med bastskjørt og kokosnøtter.....hehe, for ett syn;-))) Anyway, så vet jeg at dette blir en ones in a lifetime opplevelse....Jeg gleder meg;-)4 kommentarer

lillac

22.jul.2010 kl.08:49

Stilig, 40 og hula hula!!! Masse bra på en gang!! Måtte smile når jeg leste om deg!! Kjenner meg litt igjen i alle de rollene!! Super blogg!!!

mariajoosefine

22.jul.2010 kl.09:07

så morro :) har alltid hatt lyst å dra dit! Håper du får en kjempe bra tur ! : D

Blackfeathers

06.aug.2010 kl.13:14

Super duper unner deg den fantastiske ferien som du skal på. Det fortjener du BIG TIME!!

Stoor klem ;)

Millionæren

14.aug.2010 kl.11:32

Det var da så lite......

Skriv en ny kommentar

Monica

Monica

41, Sola

Jeg har mange roller i mitt liv. Jeg er Mamma,venninne, datter, søster, barnebarn, medmenneske, hobbypsykolog, fredsmekler, kollega og mye mye mer;-)Men mest av alt, så er jeg bare meg selv. Tar ikke meg selv veldig høytidlig, ler mye og har det stort sett bra....

Kategorier

Arkiv

hits